artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

puri asmi – hayang ih di apelan كلمات اغاني

hayang ih hayang ih di apelan
hayang ih hayang ih di apelan
hayang ih hayang ih di apelan

ma…
uyan teh geus gede…
ma…
uyan teh geus boga gawe…
hayang jiga batur
ulin ka awewe
geus teu kuat hayangan ngasaan apel

ma…
uyan teh geus stil
teu jiga baheula kucel jeung deukil
itu geura aya awewe nyirintil
bangun hayangeun di cabak pipi

sumpah ma…
manehna bahenol
wajar ma lamun uyan kacantol
bongan ma maneh na sok tulal tolol
ah isukan mah arek di bere surat

uih deui ka:-, reff

/ puri asmi