artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

hana monina – ngapusi كلمات اغاني

Loading...

ojo mbok kiro aku ra ngerti
kowe wis ngapusi
ojo mbok kiro aku ra weruh
kowe wis selingkuh

neng ati iki aku wis kroso
nganti tak gowo ngimpi
ora biso ilang nganti suk kapan
janjimu tak gowo mati

jarene tresnamu keno tak ugemi
ning saikine kowe blenjani

angin sumilir ing wengi iki
sing ngedem rosa panas ing lati
esem rembulan ing wengi iki
koyo nambani loroning ati

ojo mbok kiro aku ra ngerti
kowe wis ngapusi
ojo mbok kiro aku ra weruh
kowe wis selingkuh

neng ati iki aku wis kroso
nganti tak gowo ngimpi
ora biso ilang nganti suk kapan
janjimu tak gowo mati

jarene tresnamu keno tak ugemi
ning saikine kowe blenjani

angin sumilir ing wengi iki
sing ngedem rosa panas ing lati
esem rembulan ing wengi iki
koyo nambani loroning ati

angin sumilir ing wengi iki
sing ngedem rosa panas ing lati
esem rembulan ing wengi iki
koyo nambani loroning ati